Mazda Private Lease Modellen

WAT IS PRI­VA­TE LEA­SE?

Private Lease betekent dat je een vast maandbedrag betaalt en daarvoor een nieuwe auto rijdt. Je sluit een contract af voor 36, 48 of 60 maanden en een maximaal aantal kilometers per jaar. Wegenbelasting, uitgebreide allriskverzekering, pechhulp, onderhoud, rente, afschrijving en afleverkosten zijn inbegrepen in het vaste maandbedrag. Je betaalt dus alleen nog de elektriciteit, benzine of diesel. Na het aflopen van je leasecontract heb je het recht op eerste koop óf kies je weer voor een nieuw private lease contract. Jij bepaalt.

VOOR­DE­LEN MAZDA PRI­VA­TE LEA­SE

Met Mazda Private Lease is zorgeloos autorijden heel eenvoudig. Met transparante voorwaarden en diverse extra zekerheden:

  • Geen maximum leeftijd
  • Geen schadevrije jaren nodig
  • Verhaalrechtsbijstandverzekering inbegrepen
  • Ongevallen inzittendenverzekering inbegrepen
  • Mazda Eickhof is jouw vaste aanspreekpunt

Hieronder treft je een selectie van onze private lease modellen met v.a. prijzen gebaseerd op 10.000 km per jaar en met een looptijd van 60 maanden. rij je meer of minder kilometers of zijn er andere andere wensen? neem contact met ons op voor een maatwerk offerte en beschikbaarheid.

Private Lease

  • We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze niet voor marketingdoeleinden mits u zich expliciet aanmeld voor bijvoorbeeld de auto tips nieuwsbrief. Velden gemarkeerd met een * zijn benodigde velden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze verkoopadviseurs

Autohuis Eickhof

Wij helpen u graag in de zoektocht naar uw nieuwe auto.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek!

Met vriendelijke groet, Marcel, Mark en Frank


Whatsapp: 055-521 28 09
E-mail: verkoop@eickhof.nl