Klantenbeoordeling 8.5
Grote voorraad auto's
Hoge korting op onderhoud

Vandaag open: 08:00 - 18:00 uur
Tel. klantenservice: 055 521 28 09

Welkom bij Daihatsu Eickhof

Daihatsu onderhoud specialist

Al sinds 1992 kunnen Daihatsu-rijders bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en vragen. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid en beschikken over de juiste gereedschappen voor onderhoud van het merk Daihatsu.

Wat mag je verwachten?

 • Speciaal onderhoud voor Daihatsu
 • Daihatsu gecertificeerde technici
 • Originele Daihatsu onderdelen
 • Daihatsu gerichte service
 • Gunstige voorwaarden voor Daihatsu Pech Hulp verzekering

Onderhoudsschema

Met een onderhoudsschema weet je precies wanneer je Daihatsu aan onderhoud toe is.
Bekijk het onderhoudschema

Daihatsu onderhoudstarieven

Tarieven voor onderhoud van Daihatsu verschillen per model en datum van aanschaf. Een Daihatsu model zoals een Terios uit 2007 heeft bijvoorbeeld een ander tarief dan een Daihatsu Charade uit 2011/2012. Bel ons gerust en wij vertellen welke onderhoudstarief jouw Daihatsu model heeft.

Daihatsu pechhulp

Autohuis Eickhof biedt de mogelijkheid Daihatsu Pech Hulp af te sluiten na onderhoud van uw Daihatsu tegen een zeer scherp tarief. Als u onverhoopt niet verder kunt rijden, wordt u zo snel mogelijk onderweg geholpen.

Voor grote en kleine pech

Daihatsu Pech Hulp belast u niet met uitsluitingen van de ‘echte’ pechgevallen, zoals veel andere hulpverleningsorganisaties vaak wel doen. Bij ons zijn alle kosten voor hulpverlening een jaar lang – ook bij een lekke band, een lege accu of in de auto achtergelaten sleutels – gewoon gedekt.

Voor de dekking geldt als voorwaarde dat het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de fabrieksvoorwaarden. Het aanmelden voor deze pechhulp wordt door Autohuis Eickhof verzorgd.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, het hele jaar door
 • Professionele hulpverlening bij autopech
 • Dekking inclusief eigen woonplaats
 • Snel verder met eigen auto
 • Vervangend vervoer, indien reparatie binnen gestelde termijn niet mogelijk is
 • 1 jaar geldig

Dekkingsgebied en tarieven

U heeft de keuze uit twee dekkingen: ten eerste voor alleen Nederland, en ten tweede voor Europa in zijn geheel. De kosten voor de Nederland-dekking bedragen slechts € 19,95. Wilt u de dekking uitbreiden met geheel Europa, dan betaalt u totaal € 49,95.

Alles voor de Daihatsu rijder

Gecertificeerde monteurs

Heeft uw Daihatsu onderhoud of een servicebeurt nodig? Van onze Daihatsu gecertificeerde monteurs mag je meer verwachten.

Moderne werkplaats

Autohuis Eickhof heeft een moderne werkplaats met de nieuwste apparatuur om uw Daihatsu in topconditie te kunnen houden.

Duidelijk over prijzen

Vooraf geven we je duidelijkheid over de prijs voor reparaties die verschillen per type, bouwjaar en conditie van de Subaru.

Maak kennis met ons team