Klantenbeoordeling 8.5
Grote voorraad auto's
Hoge korting op onderhoud

Vandaag open: 08:00 - 18:00 uur
Tel. klantenservice: 055 521 28 09

Freddy, een excellente keurmeester

Een auto APK keuring mag niet iedere monteur uitvoeren. Dit mogen alleen 1e autotechnici doen die in het bezit zijn van een APK keurmeesterdiploma. Een APK keurmeester moet regelmatig terug naar de schoolbanken om bij te blijven op het gebied van wet- en regelgeving met betrekking tot de APK.

Eén keer per 2 jaar moet er zelfs weer een nieuw examen afgelegd worden. Bij Autohuis Eickhof werken 7 APK keurmeesters. Er is dus wel eens iemand weg voor een cursus of een examen. Zo ook Freddy.

Enkele dagen na het examen van Freddy ontvingen wij een brief van het IBKI (opleidingsinstituut voor de automobielbranche) met daar bij gevoegd een oorkonde. Freddy is door het IBKI uitgeroepen tot Excellente Keurmeester! Dat betekent dat hij op alle onderdelen van het APK examen geen enkele fout gemaakt heeft. Gezien de zwaarte van dit examen kan dit als uniek beschouwd worden en is het niet voor niets dat het IBKI dit beloond met een oorkonde. Proficiat Freddy!

APK service bij Autohuis Eickhof

 

René Eickhof

Schrijver van dit blog

Naast het aansturen van Autohuis Eickhof deelt René graag zijn kennis van auto's. Daarom schrijft hij regelmatig blogs over tal van onderwerpen die te maken hebben met gebruik, onderhoud, de werking en het (ver)kopen van auto's. Dus wil je meer leren over je auto, volg dan René's autotips blog!