Naar de content

Mazda6

De Mazda6 is ongeremd genieten van luxe. Onze Kodo designfilosofie toegepast op de Mazda6 levert een prachtige mix van verfijning en dynamische kracht op. Je krijgt gewoon zin om in te stappen en weg te rijden.

Neem contact met ons voor een proefrit en ontdek de mogelijkheden.

MAZDA6 HIGHLIGHTS

PERFECTE ZAKELIJKE KEUZE

RIJKE STANDAARDUITRUSTING

STIJLVOL EN SPORTIEF

HOOGWAARDIGE AFWERKING

OPTIMAAL RIJPLEZIER

Vanaf het eerste contact tot aankoop en aflevering van de CX-30 en het contact daarna SUPER. Nog nooit zo menselijk behandeld. Echt een aanrader...

Dini en Jan Martens, Apeldoorn

Bij Autohuis Eickhof staan we voor

Een écht familiebedrijf met een persoonlijke benadering
Dealer van de Japanse merken Mazda en Subaru
Altijd ruime voorraad nieuwe en gebruikte auto's

De Mazda6 staat voor pure luxe. Dat begint al vóór je instapt, als je geniet van het schitterende Kodo design. Onze Kodo-designfilosofie staat voor ‘Soul of Motion’. Toegepast op de Mazda6 levert dat een prachtige mix van verfijning en dynamische kracht op. Je krijgt gewoon zin om in te stappen en weg te rijden.

Stap je in, dan merk je helemaal wat vakmanschap betekent. Een uiterst verfijnde afwerking is namelijk de standaard. Of je de Mazda6 nu zakelijk rijdt of puur privé, met de Mazda6 zit je altijd in een luxepositie.

Bij de Mazda6 staat de harmonie tussen auto en bestuurder centraal. Want ondanks zijn afmetingen reageert de Mazda6 bijzonder direct. Door de luxe van een automaat wordt het rijcomfort nog verder verhoogd. Je voelt je werkelijk één met de auto. Wij noemen dat Jinba Ittai.

Wij hebben meer Mazda's

Niet de auto die je zocht?

Mazda CX-5 M HYBRID

Bekijk auto

Mazda CX-60

Bekijk auto

Mazda MX-5 RF

Bekijk auto

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews