Vandaag open: 08:00 - 18:00 uur
Tel. klantenservice: 055 521 28 09

Zie ook

Eickhof Service

Gecertificeerde monteurs

Heeft je auto onderhoud of een servicebeurt nodig? Van onze allround monteurs mag je meer verwachten.

Moderne werkplaats

Autohuis Eickhof heeft een moderne werkplaats met de nieuwste apparatuur om elke auto in topconditie te kunnen houden.

Eerlijk over prijzen

Vooraf geven we je duidelijkheid over de prijs voor reparaties die verschillen per autotype, merk, bouwjaar en conditie van de auto.

Airco service bij Autohuis Eickhof

Een goed werkende airco in de auto is belangrijk. Het is comfortabel en je blijft langer fris achter het stuur. Een airco moet dan ook regelmatig gereinigd en onderhouden worden.

Airco controle

Wilt u weten of uw airco voldoende koelcapaciteit heeft? Maak dan een afspraak voor een gratis airco controle. Wij brengen geen kosten in rekening voor een Airco controle.

Nu
gratis
0,-
9,95,-

Airco reinigen

De oorzaak van muffe lucht in een auto is vaak een ‘vervuild’ aircosysteem. Bacteriën in het luchtkanaal veroorzaken deze lucht. Om bacterievorming en de muffe lucht tegen te gaan adviseren wij om de airconditioning 1x per jaar te laten reinigen. Dan blijft het klimaat in de auto schoon en fris!

Nu
voor
25,-
29,-

Airco onderhoud

Het is aan te bevelen om elke twee jaar uw airco te laten onderhouden door een gecertificeerd bedrijf. Uw airco blijft in optimale conditie waardoor u uiteindelijk onnodige reparatiekosten kunt besparen.

Nu
voor
69,-
89,-

Airco reinigen + onderhoud

U bespaart 29,-! Gebruik de actiecode “ONLINE”.

Nu
voor
89,-
118,-

Vragen over Airco

Ik word altijd verkouden als de airco aan staat. Klopt dat?

Nee. Je wordt nooit verkouden van een airco. Wel worden je slijmvliezen geïrriteerd als de airco niet gereinigd wordt. Kenmerken zijn verkouden, keelpijn, tranende ogen en geïrriteerde luchtwegen. Als de airco niet goed ingesteld is kan dat ook tot klachten leiden. Zorg ervoor dat het temperatuurverschil in de auto en buiten niet meer dan 7 graden is.

Mijn airco lekt water. Is dat normaal?

Ja. Dat is condenswater. Hoe groter het temperatuurverschil buiten en binnen de auto, des te meer condensvorming. Dit condens wordt afgevoerd door een slang die uitkomt in het midden onder de auto. En bij het wegrijden blijft het plasje condenswater achter op de weg. Dat is dus gewoon water!

Moet ik in de winter ook de airco gebruiken?

Ja. Dat lijkt een beetje raar. De airco haalt het vocht uit de lucht in je auto. Als je last hebt van beslagen ramen, zet je de airco aan en de temperatuur in de auto zet je op een aangename warmte. Door de combinatie van airco en warme lucht zijn de beslagen ramen zo weer schoon. Wel zo veilig.

Stel ons gerust een vraag!

  • We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze niet voor marketingdoeleinden mits u zich expliciet aanmeld voor bijvoorbeeld de auto tips nieuwsbrief. Velden gemarkeerd met een * zijn benodigde velden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.