Klantenbeoordeling 8.5
Grote voorraad auto's
Hoge korting op onderhoud

Vandaag open: 08:00 - 18:00 uur
Tel. klantenservice: 055 521 28 09

Oproep: 25 jaar klant? meld je aan

Autohuis Eickhof bestaat 25 jaar! Dat is natuurlijk een moment om stil bij te staan. Wij zijn nu op zoek naar mensen die al 25 jaar klant bij ons zijn. Van de laatste jaren hebben wij natuurlijk wel informatie, maar niet van alle klanten gaat onze administratie zover terug. Speciaal voor deze mensen willen wij binnenkort namelijk iets bijzonders organiseren.

(p.s. Ben je minder dan 25 jaar klant? Dan hoor je binnenkort ook van ons)

Oproep: al 25 jaar klant? Meld je nu aan

Weet u iemand in uw omgeving of wellicht bent u zelf al 25 jaar klant, meld u zich dan aan via onderstaand formulier of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

René Eickhof

Schrijver van dit blog

Naast het aansturen van Autohuis Eickhof deelt René graag zijn kennis van auto's. Daarom schrijft hij regelmatig blogs over tal van onderwerpen die te maken hebben met gebruik, onderhoud, de werking en het (ver)kopen van auto's. Dus wil je meer leren over je auto, volg dan René's autotips blog!

Stel ons gerust een vraag!

  • We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze niet voor marketingdoeleinden mits u zich expliciet aanmeld voor bijvoorbeeld de auto tips nieuwsbrief. Velden gemarkeerd met een * zijn benodigde velden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.