Klantenbeoordeling 8.5
Grote voorraad auto's
Hoge korting op onderhoud

Vandaag open: 08:00 - 18:00 uur
Tel. klantenservice: 055 521 28 09

Het is tijd voor een schone auto…

Je auto schoonmaken is niet de leukste bezigheid die je kan bedenken op je vrije zaterdag. Vaak schiet het er bij in en ben je zo weer een paar maanden verder…

…Maar omdat de wasbeurt een aantal keren uitgesteld is, blijkt het vuil hardnekkig aangekoekt te zijn op de lak van de auto. Dat gaat er dus niet zomaar meer vanaf met een grondige wasbeurt. Daarnaast zit veel zand tussen de bewegende delen van de carrosserie. Dat resulteert weer in lakbeschadigingen..

Als u zich in het bovenstaande herkent, dan wordt het de hoogste tijd om een professional in te schakelen.

Om de mooie glans en lakkwaliteit te garanderen is het wenselijk om na een periode van veel vervuiling de auto van buiten grondig onder handen te nemen. Nou ligt het altijd voor de hand om te zeggen dat een grondige poetsbeurt na de winter het beste is. Niets is minder waar.

Nou liep ik afgelopen week door de werkplaats en ik zag poetser Jeroen ingespannen bezig met een jonge occasion. Deze auto heeft in het voorjaar (april, mei) onder een boom gestaan. Wat veel mensen niet weten is dat veel bomen in het voorjaar een soort boomhars produceren. Deze auto zat ook compleet onder de boomhars. Wat het nog erger maakt is dat de auto niet direct gereinigd is. Hierdoor is de hars in de lak gebrand. Omdat het om een donkere kleur auto ging zag deze er niet meer uit en de klant dacht dat de auto overgespoten moest worden. Met veel vakkennis en geduld is Jeroen aan de gang gegaan en heeft hij de lak van de auto kunnen redden.

Het is zonde van uw auto en geld als u het zover laat komen. Laat uw auto in ieder geval 1x per jaar professioneel poetsen en van binnen compleet reinigen. Hierdoor zal vuil van buitenaf geen kans krijgen om zich aan de lak te hechten. En een schone auto van binnen rijdt ook weer lekkerder.

Om het voor u aantrekkelijk te maken en omdat Autohuis Eickhof 25 jaar bestaat ontvangt u op een complete reinigings- en poetsbeurt van uw auto 25% korting. In plaats van € 249,- betaald u nu  € 199,-

René Eickhof

Schrijver van dit blog

Naast het aansturen van Autohuis Eickhof deelt René graag zijn kennis van auto's. Daarom schrijft hij regelmatig blogs over tal van onderwerpen die te maken hebben met gebruik, onderhoud, de werking en het (ver)kopen van auto's. Dus wil je meer leren over je auto, volg dan René's autotips blog!