Klantenbeoordeling 8.5
Grote voorraad auto's
Hoge korting op onderhoud

Vandaag open: 08:00 - 18:00 uur
Tel. klantenservice: 055 521 28 09

Win een clinic baanwielrennen!

Bij het baanwielrennen komt het aan op stuurvaardigheid, snelheid en tactisch inzicht. Wil je een keer ervaren hoe dat is? We hebben 6x clinics weg te geven! Onder begeleiding van Nederlandse topwielrenners die nu acteren op het WK baanwielrennen leer je zelf fietsen op de wielerbaan van Omnisport in Apeldoorn op donderdag 15 maart.

Meedoen: Stuur vóór 13 maart een e-mail naar marcel@eickhof.nl met een foto van je (race)fiets. Uit alle inzendingen trekken we 6 prijswinnaars.

Marcel Eickhof

Schrijver van dit blog

Marcel is de Subaru specialist van Autohuis Eickhof. Hij is geboren en getogen Apeldoorner. Het eerste gedeelte van zijn leven is Marcel fanatiek sportman geweest, in zijn jonge jaren deed hij aan judo en later wielrennen. Marcel was geen onverdienstelijk coureur. Zijn beste prestatie is een bronzen medaille op de NK veldrijden geweest. In de sportcarrière ziet Marcel de basis voor het zakelijke succes. Hier is ook de intense band met broer René en zijn ouders ontstaan. Tijdens het wielrennen leerden zij: vallen, opstaan, vasthouden, niet loslaten, afzien, verliezen en winnen!