Naar de content

Mazda2 Hybrid

Rijklaar vanaf: € 23990.00

Bijtelling p.m. vanaf: € 163.17

Private lease p.m. vanaf: € 375.00

Iedereen kan nu elektrisch rijden met de Mazda2 Hybrid. Deze auto laat zien dat je superefficiënt kunt rijden, zonder in te leveren op rijplezier. De energie die vrijkomt bij het afremmen en uitrollen, gebruikt de auto om de batterij op te laden. Superefficiënt.

 

MAZDA2 HYBRID HIGHLIGHTS

HOGE VEILIGHEIDSSCORE

GROEN ENERGIELABEL A

RIJKE STANDAARDUITRUSTING

SLIMME VEILIGHEIDSSYSTEMEN

HYBRID

UITGELICHTE UITVOERINGEN

MAZDA2 HYBRID PURE

Plus pakket, 1.5L, benzine, 116pk, CVT

Rijklaar vanaf:

25.090

Private lease p.m. vanaf:

Op aanvraag

Bijtelling p.m. vanaf:

171
Contact

Meest
gekozen

MAZDA2 HYBRID AGILE

1.5L, benzine, 116pk, CVT

Uitvoering met:
• 15-inch lichtmetalen velgen, Silver
• Luxe zwart stoffen interieur
• Achteruitrijcamera
• Stuurwiel en stoelverwarming voor

Rijklaar vanaf:

26.190

Private lease p.m. vanaf:

399

Bijtelling p.m. vanaf:

179
Contact

MAZDA2 HYBRID SELECT

Panoramisch zonnedak, 1.5L, benzine, 116pk, CVT

Rijklaar vanaf:

31.290

Private lease p.m. vanaf:

Op aanvraag

Bijtelling p.m. vanaf:

213
Contact

Vanaf het eerste contact tot aankoop en aflevering van de CX-30 en het contact daarna SUPER. Nog nooit zo menselijk behandeld. Echt een aanrader...

Dini en Jan Martens, Apeldoorn

Bij Autohuis Eickhof staan we voor

Een écht familiebedrijf met een persoonlijke benadering
Dealer van de Japanse merken Mazda en Subaru
Altijd ruime voorraad nieuwe en gebruikte auto's

PRIJSLIJST

Voor meer informatie verwijzen we je naar de prijslijst van de Mazda2 Hybrid.

DE MAZDA2 HYBRID: AANGENAAM EFFICIËNT

De Mazda2 Hybrid is lekker compact en van binnen is de auto meer dan compleet.

De Mazda2 Hybrid is standaard uitgerust met een automaat. Niet zomaar een automaat, maar een ‘Continue Variabele Transmissie’ (CVT). Deze speciale automaat helpt je om zo zuinig mogelijk te rijden, maakt de Mazda2 Hybrid extra wendbaar in het verkeer en zorgt ervoor dat de benzinemotor en elektromotor naadloos kunnen samenwerken. Hierdoor is de Mazda2 Hybrid uiterst efficiënt. Samen zorgen ze voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Het resultaat is een verbruik van slechts 1 op 26,3* en een groen A-label. En toch biedt de combinatie van motoren een vermogen van maar liefst 116pk.

Dankzij slimme veiligheidssystemen scoort de Mazda2 Hybrid als één van de meest veilige auto’s in zijn klasse. Zo is de Mazda2 Hybrid standaard voorzien van een airbag tussen de voorstoelen en een breed pakket aan veiligheidssystemen zoals Adaptive Cruise Control, Lane Keep Assist, en Traffic Sign Recognition.

Disclaimer

Mazda2 Hybrid 2022 vanaf € 23.990. Gemiddeld verbruik Mazda2 Hybrid 2022 van 3,8 tot 4,0 liter per 100 km / van 26,3 tot 25 km per liter / CO2-uitstoot van 87 tot 92 g/km. Alle technische gegevens zijn onder voorbehoud van de officiële homologatie en kunnen mogelijk nog aangepast worden. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de WLTP-testmethodiek. Genoemde prijzen zijn incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 31 juli 2022 tot 30 september 2022, uiterlijke registratie 31 december 2022. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.

Consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod. Private Lease aanbod wordt aangeboden door Mazda Leasing en is geldig met offertedatum 31 juli 2022 tot en met 30 september 2022, eerst mogelijke registratie na 1 september 2022 en uiterlijke registratie 31 december 2022. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp in binnen- en buitenland, afleverkosten en BTW. Prijzen zijn exclusief brandstof, metallic/mica lak en eventuele opties.

Wij hebben meer Mazda's

Niet de auto die je zocht?

Mazda CX-5

Bekijk auto

Mazda CX-60

Bekijk auto

Mazda MX-5 RF

Bekijk auto

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews