Naar de content
Wij helpen je graag verder

Mazda

Mazda

Wij hebben een echt Japans hart wat auto’s betreft. Ruim 30 jaar geleden startte ons dealeravontuur met Daihatsu om vervolgens, naast Subaru, in 2010 ook Mazda dealer te worden voor de regio Apeldoorn, Deventer en omstreken. Het Mazdabloed stroomt door onze aderen en dat merk je wel als je ons bezoekt. Wij informeren je graag en hebben altijd een ruime voorraad met scherpe acties, zowel bij nieuwe als gebruikte Mazda’s.

Deel onze passie en bezoek onze showroom. Onze enthousiaste mensen staan klaar om je kennis te laten maken met het Mazdagevoel. Bij Autohuis Eickhof. Dat voelt goed.

Mazda2

De vernieuwde Mazda2 zit als gegoten. Sterker nog, in dit compacte model komt het beste van Mazda samen. Of je ‘m nu kiest om de techniek of het design: de Mazda2 is standaard rijk en compleet uitgerust. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

Meer informatie

Mazda CX-60

Het is zover! De eerste Plug-in Hybride van Mazda ooit komt op een compleet hoger niveau waarin efficiëntie, kracht, kwaliteit, vakmanschap, design en rijplezier ongekend zijn. Dit najaar wordt de Mazda CX-60 in de showroom verwacht. Wil je meer informatie over dit gloednieuwe model? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Mazda MX-5 RF

De Mazda MX-5 is een lichtgewicht sportauto die precies doet wat jij wilt. Onze snel openende, volledig automatische hardtop is warmte- en geluidsisolerend, zodat je er het hele jaar plezier van hebt. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie

Mazda MX-5

De Mazda MX-5 blijft altijd trouw aan het oorspronkelijke ideaal: een lichtgewicht sportauto die precies doet wat jij wilt. Ervaar het rijplezier waar de MX-5 voor gemaakt is. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie

Mazda MX-30

De vernieuwde 100% elektrische Mazda MX-30 is ontwikkeld voor de dagelijkse behoeften van bestuurders en inzittenden. Het moderne design met freestyle deuren is gecombineerd met een ruim en stijlvol interieur. De unieke rijeigenschappen van deze crossover zorgen voor ultiem rijplezier, al voor je instapt. De innovatieve e-Skyactiv aandrijving is speciaal ontwikkeld om je overal te … Continued

Meer informatie

Mazda CX-30

De Mazda CX-30 is het toonbeeld van veiligheid. Deze gloednieuwe crossover is een schoolvoorbeeld van ons veelgeprezen vakmanschap. Dat klinkt niet alleen veelbelovend, dat ís het ook. De CX-30 is direct uit voorraad leverbaar. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie

Mazda6

De Mazda6 is ongeremd genieten van luxe. Onze Kodo designfilosofie toegepast op de Mazda6 levert een prachtige mix van verfijning en dynamische kracht op. Je krijgt gewoon zin om in te stappen en weg te rijden.  Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie

Mazda3

De Mazda3 is er één waar we trots op zijn. Simpelweg omdat hij op alle fronten de verwachtingen overtreft. Niet voor niets zeggen wij: één en al schoonheid. De Mazda3 is leverbaar als sportieve hatchback en elegante sedan.  Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie

Mazda2 Hybrid

Iedereen kan nu elektrisch rijden met de Mazda2 Hybrid. Deze auto laat zien dat je superefficiënt kunt rijden, zonder in te leveren op rijplezier. De energie die vrijkomt bij het afremmen en uitrollen, gebruikt de auto om de batterij op te laden. Superefficiënt.  

Meer informatie

Mazda CX-5

Ontdek de versie van de stijlvolle, ruime en dynamische Mazda CX-5. Met een vernieuwd design en nóg meer personalisatie mogelijkheden dankzij drie nieuwe speciale uitvoeringen, is deze krachtige crossover helemaal in topvorm. Boek snel een proefrit en ervaar het zelf. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews