Naar de content
Wij helpen je graag verder

Mazda

Mazda

Wij hebben een echt Japans hart wat auto’s betreft. Ruim 30 jaar geleden startte ons dealeravontuur met Daihatsu om vervolgens, naast Subaru, in 2010 ook Mazda dealer te worden voor de regio Apeldoorn, Deventer en omstreken. Het Mazdabloed stroomt door onze aderen en dat merk je wel als je ons bezoekt. Wij informeren je graag en hebben altijd een ruime voorraad met scherpe acties, zowel bij nieuwe als gebruikte Mazda’s.

Deel onze passie en bezoek onze showroom. Onze enthousiaste mensen staan klaar om je kennis te laten maken met het Mazdagevoel. Bij Autohuis Eickhof. Dat voelt goed.

Mazda2

De Mazda2 zit als gegoten. Mens en machine in perfecte harmonie, daar is de Mazda2 een goed voorbeeld van. Sterker nog, in dit compacte model komt het beste van Mazda samen. Of je ‘m nu kiest om de techniek of het design: de Mazda2 is standaard rijk en compleet uitgerust.Dankzij onze M Hybrid technologie heeft … Continued

Meer informatie

Mazda CX-60

De Mazda CX-60 is vervaardigd door Japanse vakmanschap en vertegenwoordigt alles wat we in de ruim afgelopen 100 jaar in ons DNA hebben ingebouwd. Deze krachtige SUV beschikt over vierwielaandrijving voor ongekende sportiviteit en een hele reeks nieuwe, op de bestuurder gerichte, technologieën. Ontdek de de verfijnde elegantie die ons unieke Japanse erfgoed weerspiegelt. Neem … Continued

Meer informatie

Mazda MX-5 RF

De Mazda MX-5 RF is een lichtgewicht sportauto die precies doet wat jij wilt. Onze snel openende, volledig automatische hardtop is warmte- en geluidsisolerend, zodat je er het hele jaar plezier van hebt. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie

Mazda MX-5

De Mazda MX-5 blijft altijd trouw aan het oorspronkelijke ideaal: een lichtgewicht sportauto die precies doet wat jij wilt. Ervaar het rijplezier waar de MX-5 voor gemaakt is. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie

Mazda MX-30

Met de Mazda MX-30 maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, stijl en rijplezier. De freestyle deuren trekken de aandacht wanneer je instapt. Het interieur van de MX-30 bevat duurzame materialen, zoals kurk op de middenconsole en deurgrepen, voor een natuurlijke uitstraling zonder bomen te kappen. Neem contact voor meer informatie of een proefrit bij Autohuis Eickhof.

Meer informatie

Mazda CX-30

De Mazda CX-30 is het toonbeeld van veiligheid. Deze crossover is een schoolvoorbeeld van ons veelgeprezen vakmanschap. Dat klinkt niet alleen veelbelovend, dat ís het ook. De CX-30 is direct uit voorraad leverbaar. Neem contact met ons op voor een proefrit en ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie

Mazda6

De Mazda6 is ongeremd genieten van luxe. Onze Kodo designfilosofie toegepast op de Mazda6 levert een prachtige mix van verfijning en dynamische kracht op. Je krijgt gewoon zin om in te stappen en weg te rijden. Neem contact met ons voor een proefrit en ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie

Mazda3

De Mazda3 is er één waar we trots op zijn. Simpelweg omdat hij op alle fronten de verwachtingen overtreft. Niet voor niets zeggen wij: één en al schoonheid. De Mazda3 is leverbaar als sportieve hatchback en elegante sedan. Neem contact met ons op voor een proefrit en ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie

Mazda2 Hybrid

Iedereen kan nu elektrisch rijden met de Mazda2 Hybrid. Deze auto laat zien dat je superefficiënt kunt rijden, zonder in te leveren op rijplezier. De energie die vrijkomt bij het afremmen en uitrollen, gebruikt de auto om de batterij op te laden. Superefficiënt.

Meer informatie

Mazda CX-5 M HYBRID

De Mazda CX-5 M Hybrid zet de toon in zijn klasse als het gaat om rijbeleving, vormgeving en veelzijdigheid. Onze vakmeesters combineerden het DNA van Mazda met mild hybrid technologie en hebben zichzelf daarmee overtroffen. Deze SUV is in absolute topvorm. Neem contact met ons voor een proefrit en ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews