Naar de content

Mazda3

De Mazda3 is er één waar we trots op zijn. Simpelweg omdat hij op alle fronten de verwachtingen overtreft. Niet voor niets zeggen wij: één en al schoonheid. De Mazda3 is leverbaar als sportieve hatchback en elegante sedan.

Neem contact met ons op voor een proefrit en ontdek de mogelijkheden.

MAZDA3 HIGHLIGHTS

HOGE VEILIGHEIDSSCORE

REDDOT DESIGN AWARD

VERFIJND INTERIEUR

GROEN ENERGIELABEL A

HEAD-UP DISPLAY

Vanaf het eerste contact tot aankoop en aflevering van de CX-30 en het contact daarna SUPER. Nog nooit zo menselijk behandeld. Echt een aanrader...

Dini en Jan Martens, Apeldoorn

Bij Autohuis Eickhof staan we voor

Een écht familiebedrijf met een persoonlijke benadering
Dealer van de Japanse merken Mazda en Subaru
Altijd ruime voorraad nieuwe en gebruikte auto's

PRIJSLIJST

Voor meer informatie verwijzen we je naar de prijslijst van de Mazda3.

MAZDA3: ÉÉN EN AL SCHOONHEID

De Mazda3 is een combinatie van prachtig design, revolutionaire techniek en Mazda’s pure vakmanschap. Met dit model is de volgende stap gezet in ons prijswinnende Kodo-design. Dit is terug te vinden in de hele auto, van de grille tot de achterlichten. Daarom is de Mazda3 ook één en al schoonheid.

Geniet van de perfecte ergonomie en de luxe standaarduitrusting, inclusief head-up display, radar cruise control en alle belangrijke veiligheidssystemen. Zo heb je standaard al Mazda Radar Cruise Control, Apple CarPlay/ Android Auto™ en een geweldig geluidsysteem. Verder zijn de stoelen zo ontworpen om jou de meest comfortabele rijervaring te geven en is er nagedacht over het creëren van rust in de auto. Dat is dan ook terug te vinden in de plaatsing van de knoppen en de richting van het Mazda Connect scherm.

Schoonheid komt in meerdere vormen. De Mazda3 heeft twee designstijlen in de twee verschillende carrosserie uitvoeringen verwerkt. Zowel de sportieve hatchback als de elegante sedan zijn met recht een overweldigend design-statement. Ook is de Mazda3 verkrijgbaar met de revolutionaire e-Skyactiv X benzinemotor. De e-Skyactiv-motoren zijn niet alleen krachtig en zuinig, ze bieden ook het rijplezier waar je naar zoekt. Of je nu kiest voor e-Skyactiv G of e-Skyactiv X, handgeschakeld of automaat. De benzinemotoren zijn tevens standaard uitgerust met de Mazda M Hybrid-techniek.

Wij hebben meer Mazda's

Niet de auto die je zocht?

Mazda CX-5 M HYBRID

Bekijk auto

Mazda CX-60

Bekijk auto

Mazda MX-5 RF

Bekijk auto

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews