Naar de content
Vorige pagina

25 januari 2024

Mazda 2, 6 en CX-5 acties

Waarom de Mazda 2 een goede keuze is

Met zijn krachtige 1500 cc motor is de Mazda 2 niet alleen een elegante stadsauto, maar toont hij ook uitstekende prestaties op de snelwegen. Beschikbaar met zowel handgeschakelde als automatische transmissie, biedt deze auto veel rijplezier. Met aantrekkelijke acties onderscheidt Mazda 2 zich als een praktische en stijlvolle keuze binnen het Mazda-assortiment.

Mazda6

Mazda 6 is een stijlvolle sedan of royale sportbreak met een sportieve uitstraling en een comfortabel interieur. Het gestroomlijnde ontwerp en moderne technologieën maken het een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare en efficiënte auto met een goede balans tussen prestaties en comfort.

Mazda CX-5

Mazda CX-5 is een SUV en staat bekend om zijn stijlvolle design, geavanceerde technologie en sportieve rijervaring. Het model staat hoog aangeschreven vanwege zijn brandstofefficiëntie, betrouwbare prestaties en een hoge restwaarde.

Wat houdt een BPM-voordeel in?

BPM staat voor Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen. Het BPM-voordeel verwijst naar de korting die wordt geboden op deze belasting bij de aanschaf van een nieuwe auto. De belasting wordt berekend op basis van de CO2-uitstoot en cataloguswaarde van de auto. Een hoger BPM-voordeel betekent dat de koper minder belasting hoeft te betalen, en wie wil dat nou niet!

En waarom krijgt u voorraad korting?

Bij een voorraadkorting is het zo dat sommige producten in prijs worden verlaagd, zoals bij Mazda 2. Waarom doen wij dit? Zo stimuleren we in dit geval de verkoop van de Mazda 2 nog meer, naast het feit dat het al een te gekke auto is. Hierdoor creëren we dus meer ruimte voor nieuwe modellen. Kort samengevat is er daardoor meer kans dat jouw droomauto ertussen zit!

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

12 juli 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #17

Lees verder

10 juli 2024

Reviews: veilig en comfortabel op reis met onze Mazda’s en Subaru’s

Lees verder

9 juli 2024

Zorgeloze zomeravonturen: dit zeggen onze klanten

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews