Naar de content
Vorige pagina

6 november 2023

Hybride Mazda MX-30: binnenkort verkrijgbaar

Elektrische auto’s zijn de toekomst van mobiliteit. En de Mazda MX-30 is daarop geen uitzondering. Deze 100% elektrische auto blinkt uit met een extra rotatiemotor, wat de actieradius flink vergroot. Ben je op zoek naar een elektrische auto die zowel milieubewust als spannend is? Dan is de Mazda MX-30 een uitstekende keuze!

100% elektrisch

De combinatie van de elektrische motor en de rotatiemotor resulteert in krachtige prestaties en een soepele rijervaring. De Mazda MX-30 accelereert vlot en biedt een dynamische rijervaring die je misschien niet direct verwacht van een elektrische auto.

Hybride versie

De elektrische versie van de Mazda MX-30 is al indrukwekkend, maar de komst van de hybride versie maakt het nog beter. Mazda streeft ernaar om de voordelen van elektrische mobiliteit toegankelijk te maken voor een breder publiek. De hybride MX-30 is een stap in die richting. Deze versie combineert een benzinemotor met de elektrische aandrijflijn. Zo kan je genieten van zowel elektrische efficiëntie als het gemak van benzine.

Vanaf november

Ben je benieuwd naar de Mazda MX-30 en wil je hem van dichtbij bekijken? Dan nodigen we je graag uit in onze showroom. Maak hiervoor direct een afspraak. Onze experts staan klaar om je alles te vertellen over de MX-30, de technologie erachter en de voordelen van het rijden in deze hybride versie.

Ervaar de Mazda MX-30 zelf

Natuurlijk begrijpen we dat je niet alleen wilt kijken, maar ook wilt ervaren hoe de Mazda MX-30 rijdt. Daarom bieden we de mogelijkheid om de MX-30 zelf te rijden. En met private lease-opties vanaf slechts 499 euro per maand is deze elektrische auto rijden zeer aantrekkelijk.

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

28 maart 2024

Op ons paasbest met unieke acties!

Lees verder

14 maart 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #15

Lees verder

14 maart 2024

Welke trekhaak aansluitingen zijn er?

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews