Naar de content
Vorige pagina

28 februari 2023

MAZDA Occasion programma

Laten we eerlijk zijn, een Mazda is een gewéldige auto om in te rijden én het is een auto die heel wat jaren meegaat. Toch hebben wij genoeg klanten die probleemloos en naar volle tevredenheid een half jaar of iets meer in hun nieuw aangeschafte Mazda sturen, en hem dan al inruilen. De reden kan zijn dat er een nieuw model uitkomt, of een klant wil een totaal ander model of een ander kleurtje. Het kan van alles zijn.

Het mooie daarvan is dat we dus altijd een aanbod hebben van jonge occasions. Dus ben jij op zoek naar een vrij recent model met niet al te veel kilometers en vrijwel in nieuwstaat? Kom dan zeker even bij ons langs, de kans is groot dat wij een passende Mazda voor jou hebben.

Voordat wij een Mazda occasion bij ons in de showroom neerzetten, wordt hij eerst van binnen en van buiten tot in de puntjes verzorgd. Dat houdt niet alleen op bij schoonmaken en poetsen, nee, we gaan ook eventuele krasjes en deukjes te lijf met ons specialistische gereedschap, zodat de auto er weer tiptop bijstaat! Daarnaast krijgt een Mazda occassion een afleverbeurt en heb je bij pech automatisch recht op de Mazda Euro Service. Dat betekent pechhulp door heel Europa. Scheelt je gelijk weer een extra verzekering bij een andere aanbieder!

  • Grondige inspectie bij binnenkomst
  • Van binnen en buiten gepoetst en gereconditioneerd
  • Onderhoudsbeurt volgens schema
  • Mazda Euro Service
  • Geen verborgen kosten
  • Rijden in een praktisch nieuwe Mazda

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

28 maart 2024

Op ons paasbest met unieke acties!

Lees verder

14 maart 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #15

Lees verder

14 maart 2024

Welke trekhaak aansluitingen zijn er?

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews