Naar de content
Vorige pagina

25 januari 2024

Nieuwe Subaru Crosstrek

Ontwerp en Stijl

De eerste indruk is vaak de beste, en de Subaru Crosstrek maakt die indruk zeker waar. Met zijn gedurfde lijnen, opvallende carrosseriekleuren en robuuste exterieur, straalt de Crosstrek eruit in het drukke verkeer. De geïntegreerde dakrails bieden praktische mogelijkheden voor het meenemen van extra bagage. In vergelijking met andere SUV’s in zijn klasse onderscheidt de Crosstrek zich met zijn herkenbare stijl.

Veiligheid van vierwielaandrijving

De vierwielaandrijving van de 2024 Subaru Crosstrek staat bekend om zijn veiligheid. Met het Symmetrical All-Wheel Drive-systeem biedt het niet alleen goede grip en stabiliteit op verschillende terreinen, maar verhoogt het ook de algemene veiligheid van het voertuig. Gecombineerd met geavanceerde veiligheidstechnologieën zoals EyeSight Driver Assist, zorgt de Crosstrek 2024 voor een betrouwbare en veilige rijervaring.

Prestaties op de buitenweg

Symmetrical All-Wheel Drive-systeem zorgt dat alle wielen tegelijk hetzelfde hoeveelheid kracht leveren. Hierdoor biedt de Crosstrek indrukwekkende prestaties op allerlei terreinen. Rijd je op asfalt of off-road, de Crosstrek levert betrouwbare en krachtige prestaties.

Een geavanceerd infotainmentsysteem

Het geavanceerde infotainmentsysteem van Subaru biedt touchscreen-bediening, smartphone-integratie via Apple CarPlay en Android Auto, ingebouwde navigatie, Bluetooth-connectiviteit, diverse entertainmentopties en aanvullende voertuiginformatie, waaronder brandstofverbruik en bandenspanning. Dit geeft natuurlijk nog meer rijplezier met je Subaru Crosstrek!

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

2 mei 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #16

Lees verder

2 mei 2024

Unieke voorraadacties op Subaru-modellen

Lees verder

2 mei 2024

Spectaculaire kortingen op Mazda-modellen

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews