Naar de content
Vorige pagina

1 december 2022

Thuis bij Autohuis Eickhof #1

Een speciale nieuwsbrief vandaag, want wij lanceren vandaag onze eerste vlog! Maandelijks nemen wij je graag mee in de wereld van Autohuis Eickhof, zodat je mooi op de hoogte bent van onze laatste acties, de nieuwste auto’s, van alles over techniek en service en wat er bij ons zoal gebeurt op de werkvloer.

Deze eerste keer gaan wij het hebben over de nieuwste Mazda CX-5 Homura Limited, een Subaru Impreza GT Turbo restauratieproject van onze collega Leander, de volledig elektrische Subaru Solterra en vertelt 1e Autotechnicus René alles over het belang van uitlijnen.

We willen de maandelijkse vlog graag een naam geven. Heb je iets creatiefs in gedachten? Deel het onder de post op onze socials en maak kans op een weekend rijden in de Mazda MX5!

MAZDA CX-5 HOMURA LIMITED ACTIE

Nieuw bij Autohuis Eickhof is de Mazda CX-5 Homura Limited. De stoere en sportieve broer van de CX-5 en nú al verkrijgbaar, dus dit jaar nog rijden! De Homura Limited hebben we in diverse kleuren staan en het mooie is dat wij hem nu aanbieden met een korting van maar liefst €4750,-.

UITLIJNEN. VEILIG ÉN VOORDELIGER!

Het uitlijnen van je auto is geen overbodige luxe, het zorgt er namelijk voor dat je banden een optimale grip hebben op de weg. En dat niet alleen, het voorkomt ook onnodige slijtage en brandstofverbruik. Beter voor het milieu en je portemonnee! Onze 1e Autotechnicus René vertelt je er graag meer over.

En voordat we het vergeten, bekijk vooral de video, want je kunt een weekendje rijden in de Mazda MX-5 winnen!

SUBARU SOLTERRA

Psssst…! We hebben een primeur bij Autohuis Eickhof, want de eerste echte elektrische Subaru is fluisterend onze showroom binnengereden. Een waanzinnige auto die (f)luistert naar de naam Solterra. De Solterra is een échte Subaru, want hij is vierwielaangedreven en heeft bovendien een actieradius van zo’n 400 kilometer. Dat is van Amsterdam naar Brussel en weer terug! Maak snel een proefrit bij ons in Apeldoorn.

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

28 maart 2024

Op ons paasbest met unieke acties!

Lees verder

14 maart 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #15

Lees verder

14 maart 2024

Welke trekhaak aansluitingen zijn er?

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews