Naar de content
Vorige pagina

19 december 2023

Thuis bij Autohuis Eickhof #13

Zodra de maand begint, kijk je natuurlijk reikhalzend uit naar weer een gloednieuwe nieuwsbrief. Ontdek de nieuwste (kerst)editie en blijf op de hoogte van alles wat Autohuis Eickhof te bieden heeft: acties, technische inzichten, serviceverbeteringen en deskundige kennis.

In deze laatste nieuwsbrief van dit jaar feliciteren we Mark met de geboorte van zijn dochter en onthullen we waarom een aantal van onze auto’s symbool staan voor de Europese Kampioenschappen Baanwielrennen. En meer nieuws dat je niet mag missen!

Kampioenschappen baanwielrennen

Wij stellen met trots onze Solterra Subaru en Mazda CX-5 ter beschikking aan de organisatie van de Europese Kampioenschappen Baanwielrennen. Onze auto’s zullen de officials in stijl vervoeren, zodat zij zich kunnen concentreren op het leveren van een vlekkeloos evenement.

Nederlandse Kampioenschappen Baanwielrennen
Maar er is meer! Als je de spanning van dichtbij wilt meemaken, hebben we fantastisch nieuws: we geven GRATIS kaarten weg voor de Nederlandse Kampioenschappen Baanwielrennen.

Ja, dat lees je – gratis! Dit is jouw kans om getuige te zijn van spectaculaire sportmomenten tussen Kerst en Oud en Nieuw. Het enige wat je hoeft te doen is ons een e-mail te sturen verkoop@eickhof.nl en wij zorgen voor de rest.

Europesee Kampioenschappen Baanwielrennen
Als kers(t) op de taart verloten wij ook nog eens twee GRATIS kaarten voor de Europese Kampioenschappen van 10-14 januari 2024. Ook daarvoor hoef je ons alleen maar een mailtje te sturen!

Fijne feestdagen

We schakelen in 3, 2, 1…

Het hele team van Autohuis Eickhof schakelt over naar feestmodus om jou te bedanken en de allermooiste feestdagen toe te wensen. We hopen dat je feestdagen net zo blinken als de koplampen van een splinternieuwe wagen vanuit onze showroom.

Bedankt voor elke kilometer die we samen hebben afgelegd het afgelopen jaar. We zijn benieuwd naar alle wegen die nog voor ons liggen in 2024.

Fijne kerst en een gelukkig, toerrijk nieuwjaar!

Team Autohuis Eickhof

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

12 juli 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #17

Lees verder

10 juli 2024

Reviews: veilig en comfortabel op reis met onze Mazda’s en Subaru’s

Lees verder

9 juli 2024

Zorgeloze zomeravonturen: dit zeggen onze klanten

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews