Naar de content
Vorige pagina

14 maart 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #15

Er staat een gloednieuwe nieuwsbrief voor je klaar. Ontdek de nieuwste editie en blijf op de hoogte van alles wat Autohuis Eickhof te bieden heeft: acties, technische inzichten, serviceverbeteringen en deskundige kennis.

In deze nieuwsbrief nemen we een kijkje achter de schermen. Mark neemt de voordelen van Private Lease met jullie door aan de hand van onze eigen Mazda-modellen. Marcel vertelt welke Mazda voor de vijfde keer op rij de trekauto van het jaar is geworden en dáárna racen we door naar Frank en René, die jullie meenemen in de wereld van trekhaken. Dit wil je niet missen!

De voordelen van private lease met Mazda

Mark vertelt alles over de voordelen van Private Lease aan de hand van enkele prachtige modellen: de Mazda 2, de milieubewuste Mazda 2 Hybride, de Mazda MX-30 en de ruime Mazda CX-30. Ontdek hoe deze modellen niet alleen rijplezier bieden, maar ook financiële flexibiliteit en gemoedsrust voor jou als bestuurder.

De trekauto van het jaar in ons midden!

Marcel vertelt welk Mazda-model dit jaar voor de vijfde keer op rij de trekauto van het jaar is geworden en welke andere Mazda- en Subaru-modellen schitteren op het gebied van trekkracht.

Welke trekhaak aansluitingen zijn er?

René vertelt wat er allemaal moet gebeuren bij het monteren van een trekhaak, hij geeft een tip waarom originele onderdelen toch de betere keuze zijn. Frank geeft uitleg over de drie verschillende aansluitingen van de trekhaak en wanneer je welke kunt inzetten.

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

12 juli 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #17

Lees verder

10 juli 2024

Reviews: veilig en comfortabel op reis met onze Mazda’s en Subaru’s

Lees verder

9 juli 2024

Zorgeloze zomeravonturen: dit zeggen onze klanten

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews