Naar de content
Vorige pagina

2 mei 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #16

Er staat een gloednieuwe nieuwsbrief voor je klaar. Ontdek de nieuwste editie en blijf op de hoogte van alles wat Autohuis Eickhof te bieden heeft: acties, technische inzichten, serviceverbeteringen en deskundige kennis.

In deze nieuwsbrief nemen we weer een kijkje achter de schermen. We vertellen je hoe we jouw veiligheid op de weg waarborgen, welke kortingen je absoluut niet mag missen en welke beloning we uitloven voor het aanleveren van een geschikte monteur. Kom thuis bij Autohuis Eickhof!

Veilig de weg op: zo waarborgen we dat

Björn onderzoekt het remverschil van een Mazda 2, een belangrijk onderdeel op het gebied van rijveiligheid. Als het verschil te groot is, kan jouw auto tijdens het remmen naar links of rechts trekken. Met een remmenbank meten we hoe groot het verschil is. Als het verschil meer dan 30% is, dan moeten we de remmen schoonmaken of de remblokken of -schijven vervangen.

We controleren zowel de voor- als achterremmen. Als er achteraan een te groot verschil is, kan dit betekenen dat er een probleem is met de remcilinder. In dat geval onderzoeken we dit verder. Een groot remverschil betekent dat de veiligheid niet gegarandeerd is. We zorgen ervoor dat alle auto’s volgens de APK-normen zijn en veilig onze garage verlaten.

Spectaculaire kortingen op Mazda-modellen

Onze verkoopadviseur Mark heeft mooie aanbiedingen op alle modellen. Hij licht er een paar voor je uit:

  • Op de Mazda 2 Hybride krijg je nu een korting van 3.000 euro als je hem voor 30 juni registreert.
  • Voor de Mazda CX-5 bieden we een korting van 4.150 euro, eveneens geldig bij registratie voor 30 juni.
  • En onze topaanbieding dit kwartaal is de Mazda MX-30. Op zowel de elektrische als de plug-in hybride versie geven we een korting van 6.500 euro.
  • Voor de MX30 Electric komt daar nog eens 2.950 euro subsidie bij, wat het totaal op bijna 10.000 euro korting brengt! Bezoek onze showroom en profiteer van nog veel meer kortingen.

Unieke voorraadkortingen op Subaru-modellen

Frank, onze andere verkoopadviseur, deelt kortingsacties over de Subaru Solterra en Subaru Forester. De kortingen zijn hoger dan gewoonlijk:

  • Op de Subaru Solterra kun je nu een voorraadkorting krijgen tot 6.100 euro.
  • En op de Subaru Forester zelfs een voorraadkorting tot 6.600 euro.

We zijn ook zeer geïnteresseerd in het inruilen van jouw huidige auto. Profiteer van deze geweldige kortingen op onze voorraad en hoge inruilprijzen; ons team staat klaar om je te helpen!

Gratis onderhoudsbeurt voor gouden tip

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. Ken je een ervaren monteur die toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan heten we hem of haar graag welkom in ons familiebedrijf! We bieden een werkplek waar een gezellige sfeer hangt, met leuke, gemotiveerde collega’s en de kans om aan mooie projecten te werken.

Als familiebedrijf hechten we waarde aan een persoonlijke aanpak en een hecht team. Heb je de gouden tip die ons aan een nieuwe monteur helpt? Dan belonen we je met een gratis onderhoudsbeurt voor jouw auto.

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

2 mei 2024

Unieke voorraadacties op Subaru-modellen

Lees verder

2 mei 2024

Spectaculaire kortingen op Mazda-modellen

Lees verder

28 maart 2024

Op ons paasbest met unieke acties!

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews