Naar de content
Vorige pagina

2 mei 2023

Verhuur Tenttrailer

Verhuur tenttrailer vanaf €475,-

Streef je naar de perfecte kampeerervaring, zonder te veel gedoe? Huur dan een tenttrailer. Voor maar €475,- per week huur je vanaf juni jouw ideale, compleet uitgeruste reisgenoot. Gewoon bij Autohuis Eickhof!

Subarurijders zijn over het algemeen liefhebbers van het buitenleven. Een Subaru is niet alleen dé ideale auto om een caravan of vouwwagen te trekken, maar ook een tenttrailer. Om die reden verhuren wij dan ook tenttrailers.

Multifunctioneel

Deze ‘reisgenoten’ danken hun naam aan het feit dat je het tentplatform na je vakantie gemakkelijk van de aanhanger kunt afhalen. Hierdoor kan de aanhanger het hele jaar rond functioneren als transportmiddel. Ideaal! 

Een tenttrailer is het ultieme ruimtewonder onder de kampeermiddelen. Ingepakt is het een compacte aanhanger, uitgeklapt ontstaat er binnen enkele minuten een ware kampeer-oase met een supercomfortabel bed met daaronder ruime opbergmogelijkheden. Er is ook voldoende plaats voor twee extra volwassen personen of drie kinderen. Daarnaast is de basistent zeer eenvoudig uit te breiden met een voortent, inclusief goed uitgeruste keuken. Je kunt je vakantie niet completer beginnen!

Kom onze tenttrailer snel bewonderen in onze Subaru showroom en wie weet word jij straks net zo lekker wakker als onze René!  

  • In zeer korte tijd op te zetten
  • Compact maar na openen zeer ruim
  • Verkrijgbaar in 2- en 4-persoonsuitvoering
  • Comfortabel bed met grote opbergruimte
  • Inclusief voortent, complete keuken en fietsendrager
  • Tot 1300 kg te beladen

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

2 mei 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #16

Lees verder

2 mei 2024

Unieke voorraadacties op Subaru-modellen

Lees verder

2 mei 2024

Spectaculaire kortingen op Mazda-modellen

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews