Naar de content
Vorige pagina

2 februari 2023

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer, hoe zat dat ook alweer? Het kan maar zo zijn dat je een onderhoudsbeurt op de planning hebt staan en je op diezelfde dag ook nog op pad moet met je auto. Dat wordt lastig, toch? Welnee, helemaal niet, want gelukkig beschikt Autohuis Eickhof over een goed uitgerust wagenpark met vervangende auto’s. Op de dag van onderhoud of reparatie geven we je voor een schappelijke prijs een vervangende auto mee. Het is dan wel van belang dat je tijdens het maken van een afspraak om een vervangende auto vraagt, mocht je die nodig hebben. Onze collega’s van de werkplaatsreceptie plannen dan graag een auto voor je in.

Autohuis Eickhof beschikt maar liefst over 12 van zulke auto’s, die we inzetten tijdens een onderhoudsbeurt, een reparatie van 1 of meerdere dagen of tijdens een schadereparatie. De receptionist zoekt een zo passend mogelijke auto voor je uit, bijvoorbeeld een handgeschakeld model of een automaat. Net wat jij gewend bent! Deze vervangende auto’s zijn meestal niet ouder dan een jaar of in ieder geval van de laatste modelgeneratie van Mazda of Subaru.

Zijn er dan ook regels aan verbonden aan zo’n vervangend vervoer auto? Ja, die zijn er. Wij sommen ze even voor je op:

  • Een vervangende auto kost € 25,- incl BTW per dag met een maximum van 100 kilometer rijden. De meerprijs boven de 100 kilometer is € 0,09 per kilometer.
  • Vervangend vervoer tijdens schadeherstel: volle tank mee, volle tank weer terug
  • Als jouw auto gereed is, lever je de vervangende auto dezelfde dag weer in
  • Er wordt niet gerookt in de auto, dus ook niet met het raam open
  • Graag weer netjes en schoon inleveren
  • De auto is allrisk verzekerd. Bij schade geldt een eigen risico van € 500,-
  • Bij schade vul je een schadeformulier in (ligt in het dashboardkastje) en meld je het direct bij onze werkplaatsreceptie
  • Bij pech bel je de mobiliteitsservice (telefoonnummer vind je in het dashboardkastje) en meld je het direct bij onze werkplaatsreceptie
  • Gebruik van het vervangende vervoer in het buitenland is niet toegestaan

Leenfiets

Het kan zijn dat je op de dag van de onderhoudsbeurt of reparatie niet ver weg hoeft en geen tijd hebt om te wachten. Daar hebben wij ook een oplossing voor! Autohuis Eickhof heeft naast vervangende auto’s ook een zestal nette fietsen staan met versnellingen. Die kun je zo als vervangende fiets meenemen. De voorwaarden zijn helder: gratis en inclusief onbeperkt aantal kilometers vrij rijden. De fietsen zijn echter niet voorzien van een accu, dus dat wordt een lekkere portie bewegen, wel zo gezond!

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

2 mei 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #16

Lees verder

2 mei 2024

Unieke voorraadacties op Subaru-modellen

Lees verder

2 mei 2024

Spectaculaire kortingen op Mazda-modellen

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews