Naar de content
Vorige pagina

6 november 2023

Zo voorkom je dat je kentekenplaat wordt gestolen

Kentekenplaatdiefstal, het is een veelvoorkomend probleem in Nederland en kan bovenal zorgen voor vervelende situaties. Denk aan boetes voor verkeersovertredingen die je niet hebt begaan. Wij hebben de ideale oplossing: popnagels.

Laat popnagels monteren

Vervang de standaard bouten van je kentekenplaat door popnagels. Deze krijg je niet los met een schroevendraaier en zijn zowel in geel als blauw verkrijgbaar. De blauwe popnagels monteren we in het blauwe gedeelte van je kentekenplaat, de gele in het gele gedeelte. Zo zijn de popnagels bijna niet zichtbaar. Wij monteren deze popnagels voor jou als klant voor slechts 15 euro. Maak direct een afspraak om jouw kentekenplaat veilig te stellen.

Installeer beveiligingscamera’s

Onder het mom ‘voorkomen is beter dan genezen’: het installeren van beveiligingscamera’s bij jou huis of je bedrijf kan helpen bij het afschrikken van dieven. Als een dief een poging waagt, kunnen jouw camerabeelden van onschatbare waarde zijn voor de politie.

Kentekenplaat gestolen

Als je kentekenplaat toch wordt gestolen, meld dit dan onmiddellijk bij de politie. Zij adviseren je over verdere stappen, zoals het aanvragen van een nieuw kentekenbewijs en het doorgeven van het verlies aan de juiste instanties.

Verlies je één kentekenplaat, of wordt deze gestolen? Dan moet je niet één maar twee nieuwe exemplaren aanschaffen.

Voorkom kentekenplaatdiefstal

Het beschermen van je kentekenplaat kan helpen voorkomen dat je slachtoffer wordt van identiteitsdiefstal of onterechte verkeersboetes. Door bovenstaande tips te volgen, kun je de kans op kentekenplaatdiefstal aanzienlijk verkleinen en met een gerust hart de weg op gaan.

Wil je meer weten over kentekenplaatdiefstal of een afspraak maken om popnagels te laten monteren? Bel, mail of maak direct een afspraak.

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

28 maart 2024

Op ons paasbest met unieke acties!

Lees verder

14 maart 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #15

Lees verder

14 maart 2024

Welke trekhaak aansluitingen zijn er?

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews