Naar de content

Subaru Crosstrek

Gecontroleerd. Gegarandeerd. Gereed.

Ontworpen voor plezier. Gemaakt voor actie.

De nieuwe Crosstrek maakt elke rit door de stad en elk avontuur in de wildernis nog spannender. Zijn opvallende, dynamische design met een krachtige voorkant en overhangende vleugels is een lust voor het oog. Uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën van Subaru geeft de Crosstrek een geruststellend gevoel en zijn uitzonderlijke rijdynamiek biedt onbeperkt comfort tijdens alledaagse ritten, maar ook off-road.

De unieke features van de Subaru Crosstrek

Uitzonderlijke terreincapaciteiten

De Subaru Crosstrek is een auto voor mensen met passie. Zijn vermogen om met succes op onverharde wegen te rijden, betekent dat u het leven zonder grenzen kunt ervaren. Waar u ook rijdt, geniet van ultiem comfort en vrijheid. Verken nieuwe grenzen en haal nog meer uit het leven.

All-Around Safety

Uw veiligheid, onze prioriteit.

Functioneel en aangenaam rijden

In de nieuwe Crosstrek ontdekt u een plek waar u en uw medereizigers samen kunnen genieten. De voorstoelen bieden stevige ondersteuning en ongeëvenaard comfort. Superieure trillingsdemping vermindert ongewenst geluid binnenin, zodat alle passagiers zich veilig en comfortabel voelen, zelfs op lange reizen.

Beleef het

Vraag proefrit aan

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews