Naar de content

Subaru Forester

Gecontroleerd. Gegarandeerd. Gereed.

Exterieur Design

De Forester biedt comfort, veiligheid en veelzijdigheid om u bij te staan tijdens al uw dagelijkse avonturen – en moedigt hij u aan om er steeds weer op uit te trekken. Zijn stevige, compacte carrosserie biedt optimale bescherming en is ruim en comfortabel binnenin. De Forester geeft u en uw passagiers de gemoedsrust die van van elke rit een comfortabele rit maakt.

De unieke features van de Subaru Forester

Gedurfd en stijlvol

De vernieuwde bi-functionele LED-koplampen met automatische hoogteregeling en actieve bochtenverlichting vloeien automatisch over in de stoere zeshoekige grille. Samen met de verhoogde mistlampen vertegenwoordigen ze een kracht uitstralende strakke en solide look van de Forester.

All-Around Safety

Uw veiligheid, onze prioriteit.

Veel ruimte voor al uw herinneringen

Veel ruimte voor al uw herrineringen: Een grotere laadruimte, een gebruiksvriendelijkere achterklep en laadlicht zijn slechts enkele zaken die de Forester tot de meest veelzijdige en handigste Forester tot nu toe maken. De Forester ondersteunt de meest actieve levensstijl en staat klaar om u te helpen bij alles te doen wat u graag doet. Hij maakt elk avontuur zinvoller.

Beleef het

Vraag proefrit aan

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews