Naar de content

Subaru Solterra

Gecontroleerd. Gegarandeerd. Gereed.

Natuurlijke stijl

De naadloos ontworpen hexagonvormige grille staat voor de energie-efficiëntie van een BEV. De carrosserie met de horizontale lijn begint bij de grille en de dynamische spatborden die van binnenuit naar buiten buigen laten de kracht van een SUV zien.

De unieke features van de Subaru Solterra

Geavanceerde aerodynamica

Van boven tot onder maakt elk onderdeel van de SOLTERRA deel uit van een evolutie in voertuigtechniek. De dubbele achterklepspoilers zijn niet alleen een uniek designelement; ze helpen de luchtstroom te beheersen in combinatie met de volledige bodemplaat voor stil, efficiënt en veilig rijden, ongeacht de weers- en wegomstandigheden.

All-Around Safety

Uw veiligheid, onze prioriteit.

Commando’s en controle

Het SOLTERRA cockpit-ontwerp straalt de filosofie van Subaru uit: veel zicht rondom, eenvoud en gebruiksgemak. Essentiële informatie voor veilig rijden wordt weergegeven op een laag gemonteerd instrumentenpaneel en een goed zichtbare console.

Het grote middendisplay combineert een hoge zichtbaarheid met een lage reflexibiliteit voor maximale leesbaarheid. Het is weldoordacht gepositioneerd om het gevoel van ruimte te versterken en tegelijkertijd het
grootste gebruiksgemak te bieden.

Beleef het

Vraag proefrit aan

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews