Naar de content

Subaru XV

Gecontroleerd. Gegarandeerd. Gereed.

Exterieur Design

Gecombineerd met een stijlvol stadsontwerp, ruige looks en nieuwe mogelijkheden die u enthousiast maken, is de Subaru XV de inspiratie om het leven te leiden waar u van droomt. Of het nu gaat om een avondje uit in de stad of een last-minute weekendje weg, met de Subaru XV kunt u alle dingen doen waar u van houdt, in stijl en comfortabel. Elke dag kan en zou een vreugdevol avontuur moeten zijn.

De unieke features van de subaru xv

Blijf verbonden waar u ook gaat

Geniet onderweg veilig van het gemak van smartphoneconnectiviteit met apps zoals Apple CarPlay en Android Auto. Ontworpen met zowel geavanceerde functionaliteit als gebruiksgemak in gedachten, biedt de Subaru XV u de nieuwste infotainmentfuncties en een intuïtieve bediening.

In combinatie met comfortabele voorstoelen die een natuurlijke rijhouding bevorderen, voelt u zich meteen thuis, hoe ver u ook gaat.

All-Around Safety

Uw veiligheid, onze prioriteit.

Lineartronic + Active Torque AWD

De Lineartronic automatische transmissie past zich aan elke verhouding in zijn bereik aan voor soepele en traploze versnellingswisselingen. De motor wordt zo in zijn meest efficiënte bereik gehouden voor betere rijprestaties, soepele acceleratie en een lager brandstofverbruik. Het komt met Subaru’s Active Torque Split AWD-systeem dat het koppel optimaal verdeelt tussen voor- en achteras. De verdeling past zich real-time aan aan de beschikbare hoeveelheid grip.

Beleef het

Vraag proefrit aan

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews