Naar de content
Vorige pagina

29 augustus 2023

Thuis bij Autohuis Eickhof #10

Er staat een gloednieuwe editie van onze nieuwsbrief voor je klaar. Duik in de wereld van Autohuis Eickhof: blijf op de hoogte van onze acties, technieken, service en expertise.

In deze tiende nieuwsbrief leidt René je rond in onze showroom. (Fijn dat je weer terug bent van vakantie.) Hij vertelt je alles over de onderhoudsindicatoren op je dashboard en een interessante vacature. O, en we hebben een jubilarus in ons midden!

Toelichting dashboard

Een onderhoudslampje op het dashboard van je auto kan verschillende dingen betekenen, afhankelijk van het specifieke symbool en het merk dat je rijdt. Hier lees je wanneer het slim is om actie te ondernemen.

Collega gezocht

Ben jij een hardwerkende autotechnicus met kennis van voertuigtechniek (M/V)? En heb je een goed gevoel voor humor? Kom werken bij Autohuis Eickhof als Eerste Autotechnicus.

Björn 10 jaar in dienst

Gefeliciteerd met je tienjarig jubileum, Björn! Als Eerste Autotechnicus en APK-leurmeester heb je een waardevolle bijdrage geleverd aan het onderhoud en de veiligheid van voertuigen. Het is duidelijk dat je toegewijd bent aan je vak en wensen je veel succes in je carrière (bij Autohuis Eickhof).

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

2 mei 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #16

Lees verder

2 mei 2024

Unieke voorraadacties op Subaru-modellen

Lees verder

2 mei 2024

Spectaculaire kortingen op Mazda-modellen

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews