Naar de content
Vorige pagina

4 oktober 2023

Thuis bij Autohuis Eickhof #11

Er staat een gloednieuwe editie van onze nieuwsbrief voor je klaar. Duik in de wereld van Autohuis Eickhof: blijf op de hoogte van onze acties, technieken, service en expertise.

In deze nieuwsbrief leiden René én Mark je rond in onze showroom. Ze vertellen je over de onderhoudsindicatoren op je dashboard. Deze maand staat Mazda’s start/stop-systeem in de schijnwerpers. En, denk jij al aan winterbanden? Het duo vertelt je waarom het slim is om dat wél te doen – zelfs met dit mooie weer.

Toelichting dashboard

MAZDA’S START/STOP-SYSTEEM

Een i-Stop lampje op het dashboard van je auto kan verschillende dingen betekenen, afhankelijk van de kleur en of het knippert. Hier lees je wat het betekent en wanneer het slim is om actie te ondernemen.

Winterbanden? Wees op tijd!

Het is warm voor de tijd van het jaar, maar dat betekent niet dat de winter niet op de loer ligt. Om die reden vertellen we je alles over winterbanden. We bespreken onderwerpen zoals onderhoud, de voordelen van winterbanden, de aangeraden snelheidslimieten en wanneer je ze eigenlijk moet gebruiken.

Bewonder onze nieuwe voorraad

Nieuwe voorraad alert! Autohuis Eickhof heeft weer verschillende modellen – zowel nieuw als occasion – in diverse kleuren. Kom snel langs en ontdek de parels, waaronder de Mazda 2, Mazda 3 en Mazda MX-30. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte auto die aan al jouw wensen voldoet. Zin in een proefrit?

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

28 maart 2024

Op ons paasbest met unieke acties!

Lees verder

14 maart 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #15

Lees verder

14 maart 2024

Welke trekhaak aansluitingen zijn er?

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews