Naar de content
Vorige pagina

21 december 2022

Thuis bij Autohuis Eickhof #2

Daar zijn we weer met een kersverse Autohuis Eickhof nieuwsbrief! Maandelijks nemen wij je graag mee in de wereld van Autohuis Eickhof, zodat je mooi op de hoogte bent van onze laatste acties, de nieuwste auto’s, van alles over techniek en service en wat er bij ons zoal gebeurt op de werkvloer.

Deze maand hebben we het Subaru Approved Used programma, gaan we verder met het Subaru Impreza GT Turbo restauratieproject van Leander die wat vertelt over het vervangen van de distributieriem en hebben we letterlijk een schitterende vacature.

Subaru Used Approved programma

Altijd al een stoere Subaru willen rijden, maar liever geen nieuwe aanschaffen? Dat is nu mogelijk met ons Subaru Used Approved programma. Onze Marcel kent in Europa heel wat adressen waar hij mooiste jong gebruikte Subaru’s kan inkopen, niet van nieuw te onderscheiden én financieel zeer aantrekkelijk!

Het belang van de distributieriem

Autotechnicus Leander is nog druk bezig met zijn Subaru Impreza GT Turbo project. Deze keer heeft hij de distributieriem van de auto vervangen. Een wezenlijk onderdeel van de auto, want als je deze niet op tijd vervangt, dan kan de boel vreselijk in de soep lopen! We vertellen je hier graag alles over, maar ook over zijn grotere broer, de distributiekétting.

Vacature autopoetser

Help jij onze poetsexpert Jamie uit de brand? Hij is gek op auto’s poetsen, maar op dit moment moet hij nog meer dan 50 auto’s voor het nieuwe jaar laten shinen! Dat kan hij niet alleen. Jamie vertelt je hoe het allemaal werkt en hoopt dat hij straks met veel plezier met een nieuwe collega aan de slag kan.

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

2 mei 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #16

Lees verder

2 mei 2024

Unieke voorraadacties op Subaru-modellen

Lees verder

2 mei 2024

Spectaculaire kortingen op Mazda-modellen

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews