Naar de content
Vorige pagina

28 februari 2023

Thuis bij Autohuis Eickhof #4

Zo. We zijn alweer aanbeland bij de derde Autohuis Eickhof nieuwsbrief van 2023. We nemen je graag maandelijks mee in de wereld van Autohuis Eickhof. Op deze manier blijf je mooi op de hoogte van onze laatste acties, de nieuwste auto’s, van alles over techniek en service en wat er bij ons zoal gebeurt op de werkvloer.

Deze keer vertelt René je graag het een en ander over ons Mazda occasion programma, bezoeken wij een van onze favoriete leveranciers in Apeldoorn en hebben we bij Autohuis Eickhof wederom iets te vieren!

MAZDA OCCASION PROGRAMMA

De aanschaf van een nieuwe Mazda valt bij ons regelmatig samen met de inkoop van een gebruikte Mazda. De klant ruilt ‘m in en de auto komt bij ons op de occasionlijst te staan. Als je nu denkt dat het om oude modellen gaat met beschadigingen en diverse tekortkomingen, dan heb je het mooi mis! René legt het haarfijn voor je uit.

BAKKERIJ ZANDSTRA

Bij Autohuis Eickhof hebben wij zo nu en dan iets te vieren. En als we niets te vieren hebben, dan verzinnen we wel iets! Daarvoor gaan wij steevast bij Bakkerij Zandstra langs in Apeldoorn, want die weet hoe ze mensen blij moeten maken. Taarten, saucijzenbroodjes of kaasbroodjes, bij Zandstra zit je gebakken! Deze keer een kijkje achter de schermen bij deze geweldige bakker.

ALICE 12,5 JAAR IN DIENST

Iemand die 12,5 jaar bij je in dienst is. Dát vinden wij bij Autohuis Eickhof ontzettend gaaf! Alice, onze administratieve topper, mag zichzelf deze keer tot jubilaris bestempelen. Wij houden ons bedrijf met auto’s rollende, maar we mogen natuurlijk niet vergeten dat onze financiën ook dik in orde moeten zijn. Daar zorgt Alice gelukkig voor. Jaar in jaar uit weet zij dit weer fantastisch voor ons te verzorgen en daar zijn wij heel erg blij mee!

EEN NIEUWE COLLEGA

Wij stellen je graag Jorick voor, een 16-jarige student van het Aventus die bij ons tot begin juli stage komt lopen. Jorick gaat lekker aan de slag als junior verkoopadviseur en wil zo veel mogelijk leren over het auto(verkoop)vak. En wij hopen natuurlijk dat hij een enthousiaste ‘Mazdambassadeur’ wordt. Heel veel succes Jorick!

LEANDER GESLAAGD

En we zijn nog niet uitgefeest, want onze Leander heeft zijn papieren voor APK Keurmeester binnen! Daar is hij natuurlijk apetrots op, want hij heeft het gepresteerd om als enige van de 14 examenkandidaten te slagen én met geweldige cijfers. Ook wij zijn natuurlijk hartstikke trots op hem, want zo eenvoudig zijn deze examens niet. Inmiddels heeft Leander zonder problemen zijn eerste Mazda gekeurd en afgemeld, keurig.

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

2 mei 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #16

Lees verder

2 mei 2024

Unieke voorraadacties op Subaru-modellen

Lees verder

2 mei 2024

Spectaculaire kortingen op Mazda-modellen

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews