Naar de content
Vorige pagina

29 maart 2023

Thuis bij Autohuis Eickhof #5

De lente is officieel aangebroken en ook deze maand nemen we je mee in de wereld van Autohuis Eickhof. Blijf op de hoogte van onze laatste acties, nieuwste auto’s, technieken, service en wat er zoal gebeurt op de werkvloer.

Deze aflevering staat in het teken van Mazda nieuws bij Autohuis Eickhof. René presenteert je met trots het nieuwste model en trakteert iedereen op een leuk nieuwtje! Ook nemen we een kijkje achter de schermen bij de APK.

Nieuwe hybride CX-5 vanaf nu bij Eickhof

Onze showroom is een parel rijker! Vanaf nu kun je namelijk de allernieuwste Mazda CX-5 met M Hybrid-technologie bewonderen in onze showroom. Met veel keuzemogelijkheden, een rijke uitrusting en aantrekkelijke prijsstelling zetten we het succes van de krachtige en complete SUV van Mazda door. De e-Skyactiv G benzinemotoren van de Mazda CX-5 zijn voortaan standaard uitgerust met de Mazda M Hybrid-technologie. Deze nieuwe Mazda is beschikbaar vanaf €38.190,-

Wil je meer weten over deze hybride krachtpatser of een testritje maken?

Mazda verdubbelt garantie

Als je een Mazda koopt, dan koop je een steengoede auto. Mazda staat niet voor niets al jaren in de top van de meest betrouwbare automerken. Daar doet het automerk nu een schepje bovenop door de fabrieksgarantie van 3 jaar naar 6 jaar te verhogen. Wij als Autohuis Eickhof zijn enorm blij dat we je een extra stukje klantenservice kunnen bieden door het verdubbelen van de garantietermijn.

APK: thuis in alle auto’s!

Wist je dat wij niet alleen de APK doen van Mazda’s en Subaru’s, maar van alle merken auto’s?! Misschien moest je twee keer met je ogen knipperen, maar je hebt het echt goed gezien! In de video zag je een Renault en een Volkswagen in onze werkplaats, waar een Algemene Periodieke Keuring (APK) bij uitgevoerd werd. Wanneer je je auto bij ons brengt voor de APK dan doet Autohuis Eickhof daar nog eens een gratis 10-punten controle bij. Extra service voor jouw veiligheid!

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

28 maart 2024

Op ons paasbest met unieke acties!

Lees verder

14 maart 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #15

Lees verder

14 maart 2024

Welke trekhaak aansluitingen zijn er?

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews