Naar de content
Vorige pagina

4 juli 2023

Thuis bij Autohuis Eickhof #8

Er staat weer een gloednieuwe editie van onze nieuwsbrief voor je klaar. Duik in de wereld van Autohuis Eickhof: blijf op de hoogte van onze laatste acties, nieuwste auto’s, technieken en service.

Deze aflevering staat in het teken van ongewenste bijrijders (en hoe je ze snel verjaagt), een succesvolle actie én de livegang van een nieuwe website. Kijk je mee?

Vaste Mazda klanten korting

Dit is de laatste kans om te profiteren van onze Vaste Mazda Klanten Korting. Overweeg je om jouw Mazda-voertuig in te ruilen? Wees de prijsverhoging op een aantal modellen voor en bespaar flink met onze Vaste Mazda Klanten Korting. Maak nog tot 14 juli gebruik van onze actie. Kom langs in onze showroom of plan alvast een afspraak.

Voorkom autoschade door steenmarters

Steenmarters. Het zijn kleine beestjes die voor grote problemen kunnen zorgen. Ze knagen aan kabels, slangen en andere onderdelen, wat kan leiden tot aanzienlijke schade en hoge reparatiekosten. Om deze ongewenste bezoekers op afstand te houden, hebben we een spray beschikbaar. Vraag ernaar in onze showroom.

Eickhof Outdoor staat live!

Ontdek de vrijheid met onze Eickhof Outdoor tenttrailers: compact en wendbaar voor avontuurlijke reizen en ruim en comfortabel voor campingplezier. Sinds een paar dagen staat onze nieuwe website live. Huur jouw tenttrailer met één klik op de knop!

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

12 juli 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #17

Lees verder

10 juli 2024

Reviews: veilig en comfortabel op reis met onze Mazda’s en Subaru’s

Lees verder

9 juli 2024

Zorgeloze zomeravonturen: dit zeggen onze klanten

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews