Naar de content
Vorige pagina

31 juli 2023

Thuis bij Autohuis Eickhof #9

Er staat een gloednieuwe editie van onze nieuwsbrief voor je klaar. Duik in de wereld van Autohuis Eickhof: blijf op de hoogte van onze acties, technieken, service en expertise.

In deze negende nieuwsbrief neemt verkoopadviseur Mark het stokje van René over, en – jawel – dat doet hij met verve. Hij vertelt je alles over Lane Departure Warning (LDW), de vernieuwde Mazda 3 én vlijmscherpe acties.

De vernieuwde Mazda 3

Mazda lanceert de vernieuwde Mazda 3 met verschillende updates, waaronder een grotere centrale display – van 7,25 naar 10,25 inch – dat naadloos opgaat in het interieur én er is een draadloze versie van Apple Carplay beschikbaar. Hierdoor is je telefoon verbinden met je auto appeltje-eitje. Kom je het nieuwe model bekijken in onze showroom?

Lane departure warning

Lane Departure Warning, afgekort als LDW, is een veiligheidssysteem dat je als bestuurder waarschuwt wanneer je onbedoeld een rijstrook verlaat zónder het gebruik van je knipperlicht. De Nederlandse term voor LDW is ‘rijkstrookassistentie’. We lichten de voor- en nadelen van dit systeem toe in een uitgebreid artikel.

Vlijmscherpe acties

Een nieuw kwartaal, dat vraagt om nieuwe, vlijmscherpe acties. Dankzij onze loyaliteitsprogramma kan jij als trouwe klant profiteren van exclusieve voordelen. Het zijn er nogal wat, dus we sommen ze stuk voor stuk voor je op.

Audi Q4 Sportback E-TRON vs Subaru Soltera

Subaru Solterra versus Audi Q4 Sportback E-tron: het is een strijd der titanen. Beide merken staan bekend om hun pioniersrol op het gebied van vierwielaandrijving en hebben deze ervaringen uit de rallysport succesvol vertaald naar hun modellen voor de openbare weg. Maar is het voldoende om zich daarmee te onderscheiden van concurrenten? In AutoWeek (week 29) staat een interessante dubbeltest. © Autoweek

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

28 maart 2024

Op ons paasbest met unieke acties!

Lees verder

14 maart 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #15

Lees verder

14 maart 2024

Welke trekhaak aansluitingen zijn er?

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews