Naar de content
Vorige pagina

6 november 2023

Thuis bij Autohuis Eickhof #12


Zodra de maand begint, kijk je natuurlijk reikhalzend uit naar weer een gloednieuwe nieuwsbrief. Ontdek de nieuwste editie en blijf op de hoogte van alles wat Autohuis Eickhof te bieden heeft: acties, technische inzichten, serviceverbeteringen en deskundige kennis.

In deze nieuwsbrief leidt René je als vanouds rond door de showroom. Hij maakt een pitstop bij Frank, die je meer vertelt over de vernieuwde Mazda MX-30. Jeffrey legt uit hoe je kentekenplaatdieven te slim af bent. En Mark vertelt waarom hij een grotere auto overweegt. Kijk je mee?

HYBRIDE MAZDA MX-30

De Mazda MX-30 is 100% elektrisch met een extra rotatiemotor voor een grotere actieradius. De hybdride versie komt in november en daarom willen we jou uitnodigen om deze krachtpatser te bewonderen in onze showroom. Wil je de Mazda MX-30 zelf rijden? De kosten per maand voor private lease beginnen bij 499 euro.

DE TIP TEGEN KENTEKENPLAATDIEFSTAL

Kentekenplaatdiefstal, het is een veelvoorkomend probleem in Nederland en kan bovenal zorgen voor vervelende situaties. Wij hebben de ideale oplossing: popnagels. Deze krijg je niet los met een schroevendraaier. En speciaal voor jou als klant monteren wij deze popnagels voor slechts 15 euro.

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

2 mei 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #16

Lees verder

2 mei 2024

Unieke voorraadacties op Subaru-modellen

Lees verder

2 mei 2024

Spectaculaire kortingen op Mazda-modellen

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews