Naar de content
Vorige pagina

25 januari 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #14

Zodra de maand begint, kijk je natuurlijk reikhalzend uit naar weer een gloednieuwe nieuwsbrief. Ontdek de nieuwste editie en blijf op de hoogte van alles wat Autohuis Eickhof te bieden heeft: acties, technische inzichten, serviceverbeteringen en deskundige kennis.

In deze nieuwsbrief neemt Mark samen met jullie een kijkje achter de schermen. We zetten Jorick, onze voormalige stagiair, in het zonnetje en racen daarna door naar Frank, die ons vertelt over de nieuwste Mazda-acties op drie verschillende modellen. Ook introduceert Marcel de nieuwe hybride Subaru Crosstrek, waar je nu ook een proefrit in kunt maken. En wist je dat Subaru vanaf 2024 unieke garantievoorwaarden heeft? Je krijgt 8 jaar garantie zonder beperkte kilometerstand, inclusief aanzienlijke kortingen op de Outback en Forester. Mis het niet!

De nieuwste Subaru Crosstrek 2024

Marcel laat jullie met trots de nieuwe Subaru Crosstrek auto zien. Deze is uitgerust met nieuwe hybride technologie, waarbij ook de I-Boxer techniek is doorgevoerd. Deze auto staat al sinds begin januari in onze showroom en is nu klaar voor een proefrit. Kom je langs?

Yorick vaste kracht

Jorick is vanaf nu 5 dagen per week in onze showroom te zien als verkoper. Hoewel hij op dinsdag nog naar school gaat, hoopt hij na afronding van zijn opleiding de hele week bij Autohuis Eickhof te kunnen werken.

Subaru SAFE8! Wat zijn de voordelen?

Ook bij Subaru is er een leuk nieuwtje vanaf 2024. Bij Subaru zijn ze zo overtuigd van hun producten dat je bij een nieuwe aankoop nu 8 jaar garantie krijgt, zonder beperking van de kilometerstand. Lijkt de Subaru Outback of Forester iets voor jou? Aanschaf dit jaar betekent een extra korting van €4500,-.

Mazda met BPM voordeel? Wees op tijd!

Je wordt overspoeld met het aantal nieuwe Mazda-acties. BPM-voordeel oplopend tot €850,- op de Mazda 2 en een voorraadkorting van €1000,-. Bij de CX-5 geldt een BPM-voordeel van ruim €1850,-, plus een gratis accessoire ter waarde van €1380,- en een inruilkorting van €2000,-. Als laatste biedt de Mazda 6 een totaalvoordeel van €10.500 (€4000 BPM-voordeel), registratieactie en inruilpremie. Mis deze deals niet!

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

12 juli 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #17

Lees verder

10 juli 2024

Reviews: veilig en comfortabel op reis met onze Mazda’s en Subaru’s

Lees verder

9 juli 2024

Zorgeloze zomeravonturen: dit zeggen onze klanten

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews