Naar de content
Vorige pagina

2 februari 2023

Thuis bij Autohuis Eickhof #3

Et voila, de eerste Autohuis Eickhof nieuwsbrief van 2023 is een feit! Maandelijks nemen wij je graag mee in de wereld van Autohuis Eickhof, zodat je mooi op de hoogte bent van onze laatste acties, de nieuwste auto’s, van alles over techniek en service en wat er bij ons zoal gebeurt op de werkvloer.

Deze maand vertellen we je graag iets over de nieuwe Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV, alles over ons vervangende vervoer en hebben we een jubilaris in ons midden!

Onze jubilaris

Bij Autohuis Eickhof kennen wij geen eendagsvliegen. Onze collega’s blijven graag een tijdje bij ons werken. Dat doet 1e Autotechnicus en APK Keurmeester Fred van Wamelen ook, want hij is al 12,5 jaar bij ons in dienst!

MAZDA MX-30 eSkyactiv R-EV

Wij hebben weer een nieuwtje voor je op autogebied! Binnenkort staat de geweldige plug-in hybride Mazda MX-30 eSkyactiv R-EV bij ons in de showroom te blinken. En niet zomaar een, nee, deze is uitgerust met een nieuw ontwikkelde rotatiemotor. Bovendien is deze MX-30 ook nog eens verkrijgbaar in een stoere Edition R uitvoering met stijlvolle designelementen.

Vervangend vervoer

Is je auto aan onderhoud toe, misschien een reparatie of heb je schade gereden? Geen probleem, wij zorgen dat je weer snel de weg op kunt! Maarja, je bent wel je auto even kwijt. Is dat een probleem voor jou? Dan hebben wij de oplossing in de vorm van een passende vervangende auto of een gratis leenfiets. We vertellen je graag over de mogelijkheden.

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

2 mei 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #16

Lees verder

2 mei 2024

Unieke voorraadacties op Subaru-modellen

Lees verder

2 mei 2024

Spectaculaire kortingen op Mazda-modellen

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews