Naar de content
Vorige pagina

2 mei 2023

Thuis bij Autohuis Eickhof #6

Het regent steeds vaker zonnestralen, en daar worden we blij van. Waar ons hart nog meer vol van is? We nemen je mee in de wereld van Autohuis Eickhof! Blijf op de hoogte van onze laatste acties, nieuwste auto’s, technieken, service en wat er zoal gebeurt op de werkvloer.

Deze aflevering staat in het teken van het ultieme gevoel van vrijheid: de hort op met onze tenttrailers en zorgeloos op vakantie dankzij onze uitgebreide keuring. Ook zien we onze werkplaats door heel andere ogen. Nieuwsgierig hoe? Lees dan verder!

Ultiem gevoel van vrijheid

Meer vrijheid dan een camper, praktischer dan een tent. Dat zijn onze tenttrailers. Vanaf juni huur je ze voor maar €475,- per week bij Autohuis Eickhof. Wil je zelf van de voordelen van een tenttrailer profiteren? We nodigen je graag uit in onze showroom.

Zorgeloos op vakantie

Zes jaar. Dat is het tijdsbestek waarin de banden van je camper vervangen moeten worden. Wist je dat? Bij een uitgebreide jaarlijkse keuring nemen we alles onder de loep, dus ook je banden. Zodat jij veilig en zorgeloos op vakantie kunt.

Nieuw leven voor Subaru Impreza

Die Leander, hij is er maar wát druk mee! Al enkele maanden is hij bezig om zijn Subaru Impreza nieuw leven in te blazen, en dat lukt aardig. De auto is compleet gestript om straks makkelijk bij de te herstellen carrosseriedelen te kunnen komen. Wordt vervolgd!

Snuffelend door de showroom

Geen all-wheel drive, maar een kwispelende viervoeter. Floortje test maar al te graag onze tenttrailer, inspecteert de werkplaats en checkt of de voorstoelen van de Subaru Impreza comfortabel genoeg zijn. Even geen ‘vroem vroem’, maar ‘woef woef’!

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

12 juli 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #17

Lees verder

10 juli 2024

Reviews: veilig en comfortabel op reis met onze Mazda’s en Subaru’s

Lees verder

9 juli 2024

Zorgeloze zomeravonturen: dit zeggen onze klanten

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews