Naar de content
Vorige pagina

7 juni 2023

Thuis bij Autohuis Eickhof #7

Zomer! Dat doet ons deugd. Wat ons ook blij maakt, is om weer een nieuwe editie van onze nieuwsbrief met je te delen. Duik in de wereld van Autohuis Eickhof: blijf op de hoogte van onze laatste acties, nieuwste auto’s, technieken en service.

Deze aflevering staat in het teken van een nieuw gezicht op de werkvloer, controlelampjes op je dashboard (en wanneer je moet handelen) en een wel heel bijzondere manier om een auto te kopen. Kijk je mee?

Nieuw gezicht: Rebecca

Met trots verwelkomen we Rebecca, die zich bij ons heeft gevoegd om jouw auto te laten blinken. En dat niet alleen, dankzij haar is het weer spic en span op de werkvloer. Met haar enthousiasme is Rebecca een waardevolle aanvulling op ons team. Ze zorgt ervoor dat we onze service verder kunnen verbeteren.

Toelichting van je dashboard

Een wirwar aan lampjes op je dashboard. Het kan voor flink wat verwarring zorgen. Zeker wanneer een lampje brandt. In onze nieuwe rubriek lichten we per keer een icoontje uit. Deze maand: dit is het meestvoorkomende icoontje en zo moet je handelen wanneer die oppopt.

Kopen zonder kijken

Een auto online bestellen, zonder bezichtiging. We maken het niet elke dag mee. Maar als je niet in de buurt woont of je tijd kostbaar is, dan helpen wij je graag telefonisch en digitaal. Zo kocht een klant niet alleen een auto, maar ruilde hij er ook een in! Frank: ‘Hij had vertrouwen in zijn auto én in ons. Dus, op naar Kerkrade.’

Zomer = kamperen

Het zomerseizoen is in volle gang. Dat betekent kamperen! Onze tenttrailers bieden een comfortabele manier om van de natuur te genieten. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en bieden alle benodigde voorzieningen voor een geslaagde kampeerervaring. Ontdek binnenkort hoe onze tenttrailers je kunnen helpen om avontuurlijke herinneringen te creëren.

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

2 mei 2024

Thuis bij Autohuis Eickhof #16

Lees verder

2 mei 2024

Unieke voorraadacties op Subaru-modellen

Lees verder

2 mei 2024

Spectaculaire kortingen op Mazda-modellen

Lees verder

Onze tevreden klanten

Een mooi cijfer verdien je niet zomaar. Daar moet je hard voor werken. En dat doen wij graag voor onze klanten!

Bekijk onze reviews